נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש 15.2
(←ראו גם) |
|||
(3 גרסאות ביניים של משתמש אחד אינן מוצגות) | |||
שורה 28: | שורה 28: | ||
===המחירים נכון לעכשיו=== | ===המחירים נכון לעכשיו=== | ||
− | 5.33 | + | אורז מלא עגול- 5.22 ; |
+ | קינואה- 13.92 ; | ||
+ | כוסמת ירוקה- 8.35 ; | ||
+ | דוחן- 5.33 ; | ||
קוואקר דק- 5.10 ; | קוואקר דק- 5.10 ; | ||
אמרנט (אורגני)- 17.40 ; | אמרנט (אורגני)- 17.40 ; | ||
שורה 44: | שורה 47: | ||
קמח מלא- 5.80 ; | קמח מלא- 5.80 ; | ||
שומשום- 11.6 ; | שומשום- 11.6 ; | ||
− | טחינה אורגנית מלאה נבוטה- 20.88 | + | טחינה אורגנית מלאה נבוטה- 20.88 ; |
+ | איטריות חיטה (אורגני)- 5.80 | ||
==ראו גם== | ==ראו גם== | ||
[[נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש]] מה-6.2 | [[נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש]] מה-6.2 | ||
+ | |||
+ | [[מאהב באר שבע]] |
גרסה אחרונה מתאריך 17:29, 22 בפברואר 2012
שאלות מרכזיות שעלו בישיבת הקואופ למזון אורגני בב"ש 15.2.2012
הישיבה נערכה ברובשקה, המרכז לקיימות שכונתית ברינגלבלום, שכונה ד' המזרחית.
בישיבה נכחו 6 א-נשים.
באילו כלי איחסון נשתמש? לאור המיקום צריך כלי פלסטיק עמידים שלא יאפשרו מגע של עכברים וחרקים עם האוכל.
מזון - מהארץ או מיובא? אורגני?
מהו גודל קואופ מקסימלי?
במקרה של עזיבה השותף בקואופ - האם העברה או החזרת מנייה?
תזרים חד-פעמי לקניה שוטפת של הקואופ' וביציאה מקבל חזרה - פקדון?
התקבלו 9000 ש"ח מקרן משה להתחלה - במקום קניית מניה/פקדון?
האם תורניות יהיו רק בשוק איכרים? האם אי אפשר שווה כסף?
ועל מנהל - דורש יותר עבודה. עבודה בשכר או תורנות ברוטציה?
כמה יעלה לקונים מבחוץ יותר מאשר מחיר העלות?
איך יתקבלו החלטות?
המחירים נכון לעכשיו
אורז מלא עגול- 5.22 ; קינואה- 13.92 ; כוסמת ירוקה- 8.35 ; דוחן- 5.33 ; קוואקר דק- 5.10 ; אמרנט (אורגני)- 17.40 ; עדשים ירוקות- 6.49 ; עדשים כתומות- 6.49 ; שעועית לבנה- 6.96 ; שעועית מאש- 9.28 ; שעועית אזוקי (אורגני)- 12.76 ; חומוס לבן- 13.92 ; אפונה יבשה- 4.64 ; סילאן ללא סוכר- 20.88 ל-900 גרם (נא לכתוב כמות יחידות) ; סוכר חום- 6.49 שמן זית כבישה קרה- 20.88 ל-750 מ"ל (נא לכתוב כמות יחידות) ; קוקוס טחון- 16.82 ; קמח מלא- 5.80 ; שומשום- 11.6 ; טחינה אורגנית מלאה נבוטה- 20.88 ; איטריות חיטה (אורגני)- 5.80