נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש 15.2

מתוך שקוף באוהל
גרסה מתאריך 21:34, 16 בפברואר 2012 מאת Nilu (שיחה | תרומות)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

שאלות מרכזיות שעלו בישיבת הקואופ למזון אורגני בב"ש 15.2.2012

הישיבה נערכה ברובשקה, המרכז לקיימות שכונתית ברינגלבלום, שכונה ד' המזרחית.


באילו כלי איחסון נשתמש? לאור המיקום צריך כלי פלסטיק עמידים שלא יאפשרו מגע של עכברים וחרקים עם האוכל.

מזון - מהארץ או מיובא? אורגני?

מהו גודל קואופ מקסימלי?

במקרה של עזיבה השותף בקואופ - האם העברה או החזרת מנייה?

תזרים חד-פעמי לקניה שוטפת של הקואופ' וביציאה מקבל חזרה - פקדון?

התקבלו 9000 ש"ח מקרן משה להתחלה - במקום קניית מניה/פקדון?

האם תורניות יהיו רק בשוק איכרים? האם אי אפשר שווה כסף?

ועל מנהל - דורש יותר עבודה. עבודה בשכר או תורנות ברוטציה?

כמה יעלה לקונים מבחוץ יותר מאשר מחיר העלות?

איך יתקבלו החלטות?

פחת

כלים אישיים
גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
תיבת כלים