נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש 15.2

מתוך שקוף באוהל
גרסה מתאריך 17:29, 22 בפברואר 2012 מאת Nilu (שיחה | תרומות)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

שאלות מרכזיות שעלו בישיבת הקואופ למזון אורגני בב"ש 15.2.2012

הישיבה נערכה ברובשקה, המרכז לקיימות שכונתית ברינגלבלום, שכונה ד' המזרחית.

בישיבה נכחו 6 א-נשים.


באילו כלי איחסון נשתמש? לאור המיקום צריך כלי פלסטיק עמידים שלא יאפשרו מגע של עכברים וחרקים עם האוכל.

מזון - מהארץ או מיובא? אורגני?

מהו גודל קואופ מקסימלי?

במקרה של עזיבה השותף בקואופ - האם העברה או החזרת מנייה?

תזרים חד-פעמי לקניה שוטפת של הקואופ' וביציאה מקבל חזרה - פקדון?

התקבלו 9000 ש"ח מקרן משה להתחלה - במקום קניית מניה/פקדון?

האם תורניות יהיו רק בשוק איכרים? האם אי אפשר שווה כסף?

ועל מנהל - דורש יותר עבודה. עבודה בשכר או תורנות ברוטציה?

כמה יעלה לקונים מבחוץ יותר מאשר מחיר העלות?

איך יתקבלו החלטות?

המחירים נכון לעכשיו

אורז מלא עגול- 5.22 ; קינואה- 13.92 ; כוסמת ירוקה- 8.35 ; דוחן- 5.33 ; קוואקר דק- 5.10 ; אמרנט (אורגני)- 17.40 ; עדשים ירוקות- 6.49 ; עדשים כתומות- 6.49 ; שעועית לבנה- 6.96 ; שעועית מאש- 9.28 ; שעועית אזוקי (אורגני)- 12.76 ; חומוס לבן- 13.92 ; אפונה יבשה- 4.64 ; סילאן ללא סוכר- 20.88 ל-900 גרם (נא לכתוב כמות יחידות) ; סוכר חום- 6.49 שמן זית כבישה קרה- 20.88 ל-750 מ"ל (נא לכתוב כמות יחידות) ; קוקוס טחון- 16.82 ; קמח מלא- 5.80 ; שומשום- 11.6 ; טחינה אורגנית מלאה נבוטה- 20.88 ; איטריות חיטה (אורגני)- 5.80

ראו גם

נקודות ממפגש להקמת קואופ מזון אורגני יבש מה-6.2

מאהב באר שבע

כלים אישיים
גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
תיבת כלים